Fritatta Με Κρεμμύδια

6 αβγά
2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
2 κ.σ. μαϊντανό φρεσκοκομμένο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα µεγάλο αντικολλητικό τηγάνι. Ρίχνετε τα κρεµµύδια και ανακατεύετε µέχρι να ροδίσουν, για 10-15 λεπτά. Αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε το µαϊντανό.

Σπάτε τα αβγά σε ένα µπολ και χτυπάτε ελαφρά µε ένα πιρούνι.

Δυναµώνετε τη φωτιά στα κρεµµύδια και µόλιs αρχίσουν να τηγανίζονται, ρίχνετε τα αβγά. Ανακατεύετε αµέσωs για να πάει παντού το αβγό και µετά αφήνετε να ψηθεί.

Τηγανίζετε για 4 λεπτά περίπου τη µία πλευρά, µέχρι n frittata να ροδίσει. Αν νοµίζετε ότι κολλάει στο τηγάνι, το ανακινείτε µπροs πίσω.

Με τη βοήθεια ενόs µεγάλου πιάτου γυρνάτε τη fritatta για να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.

Την ξαναβάζετε στο τηγάνι και τηγανίζετε και από την άλλη πλευρά 3-4 λεπτά, µέχρι να ροδίσει.

Τη σερβίρετε αµέσωs ολόκληρη ή κοµµένη σε κοµµάτια.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

LOLLIPOP COCKTAILS

Μιλφέιγ με κρέμα και φράουλες