Light Cob Salad

1 μεγάλο στήθος κοτόπουλου
1 μεγάλη ώριμη ντομάτα
1 αυγό βρασμένο καλά (10 λεπτά)
1 γαλλική σαλάτα
1 Flair cottage cheese
1 αρκετά ώριμο αβοκάντο
1 κ.σ. ελαιόλαδο για το ψήσιμο του
κοτόπουλου
χυμό από 1/2 λεμόνι

Για το ντρέσινγκ

4 κ.σ. ελαιόλαδο
4 κ.σ. μεταλλικό νερό
2 κ.σ. χυμό λεμόνι
1 κ.σ. μουστάρδα Dijon
Μερικά φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
01. Ψήνουμε το κοτόπουλο με 1 κ.σ. ελαιόλαδο και αλατοπιπερωμένο σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 20 λεπτά.
02. Ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά ξεχωριστά και τα βάζουμε σε μια πιατέλα ανά είδος, σχηματίζοντας λωρίδες (στο αβοκάντο αφού το ψιλοκόψουμε ρίχνουμε το χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσει).
03. Απλώνουμε και το Flair cottage cheese στην πιατέλα, σχηματίζοντας μια λωρίδα.
04. Χτυπάμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ στο μπλέντερ και περιχύνουμε πριν σερβίρουμε.

Tip: Πριν φάμε ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο πιάτο μας, γιατί οι γεύσεις αναδεικνύονται καλύτερα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

LOLLIPOP COCKTAILS

Μιλφέιγ με κρέμα και φράουλες