6 αυγά
1 φλιτζ. πράσα ψιλοκομμένα
1 φλιτζ. ρόκα
1 φλιτζ. baby σπανάκι ψιλοκομμένο
1 φλιτζ. γάλα
Λίγο λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
01. Χτυπάτε τα αυγά και το γάλα σε ένα μπολ.
02. Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα τηγάνι.
03. Ρίχνετε στο τηγάνι το μείγμα με τα αυγά και το γάλα, προσθέτετε τα χορταρικά εκτός από τη ρόκα και τηγανίζετε τη frittata από τη μια μεριά, μέχρι να πάρει χρώμα ο πάτος (για 3 περίπου λεπτά).
04. Αναποδογυρίζετε τη frittata σε ένα πιάτο, την ξαναβάζετε στο τηγάνι από την άλλη πλευρά και τηγανίζετε για 3 ακόμα λεπτά.
05. Τη σερβίρετε ζεστή, συνοδεύοντας το πιάτο με τη φρέσκια ρόκα.
1 φλιτζ. πράσα ψιλοκομμένα
1 φλιτζ. ρόκα
1 φλιτζ. baby σπανάκι ψιλοκομμένο
1 φλιτζ. γάλα
Λίγο λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
01. Χτυπάτε τα αυγά και το γάλα σε ένα μπολ.
02. Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα τηγάνι.
03. Ρίχνετε στο τηγάνι το μείγμα με τα αυγά και το γάλα, προσθέτετε τα χορταρικά εκτός από τη ρόκα και τηγανίζετε τη frittata από τη μια μεριά, μέχρι να πάρει χρώμα ο πάτος (για 3 περίπου λεπτά).
04. Αναποδογυρίζετε τη frittata σε ένα πιάτο, την ξαναβάζετε στο τηγάνι από την άλλη πλευρά και τηγανίζετε για 3 ακόμα λεπτά.
05. Τη σερβίρετε ζεστή, συνοδεύοντας το πιάτο με τη φρέσκια ρόκα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου