Σπαγγέτι με σαφράν και παρμεζάνα

1/2 κ. σπαγγέτι
4 φακελάκια τριμμένο σαφράν (1/2 κ.γ.)
4-5 φλιτζάνια ζωμός λαχανικών
Παρμεζάνα πολύ ψιλοτριμμένη
4 κ.σ. αγελαδινό βούτυρο
Αλάτι, μαύρο πιπέρι χοντροτρμμένο


Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετα τα σπαγγέτι ,μέχρι να γίνουν πολύ al dente έως 3'

Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζετε το ζωμό λαχανικών να βράσει μαζί με το σαφράν, προσθέτετε το σπαγγέτι και το αφήνετε να βράσει για 2' ακόμα. Μόλις μειωθούν τα υγρά και μαγειρευτεί το σπαγγέτι, προσθέτετε το βούτυρο και πασπαλίζετε με την παρμεζάνα, ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι ο ζωμός με την παρμεζάνα να γίνουν μια απαλή σάλτσα.

Σερβίρετε, πασπαλίζοντας με το χοντροτριμμένο πιπέρι

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

LOLLIPOP COCKTAILS

Μιλφέιγ με κρέμα και φράουλες