Υλικά
400 γραμμ. χτένια
100 γραμμ. καρότα
100 γραμμ. μπιζέλια
100 γραμμ. κολοκυθάκια
100 γραμμ. πράσο
2 κ.σ. σάλτσα στρειδιών
2 κ.σ. ηλιέλαιο
2 κ.σ. σάλτσα Hoysin
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
2 κ.γ. σάλτσα τσίλι
2 κ.γ. σάλτσα miso
Εκτέλεση
Σοτάρετε τα χτένια με το σκόρδο σε ηλιέλαιο στο γουόκ. Σε άλλο γουόκ σοτάρετε τη σάλτσα στρειδιών, τη σάλτσα hoysin, τη σάλτσα τσίλι και τη σάλτσα miso. Στη συνέχεια προσθέτετε τα χτένια και απλώς ανακατεύετε. Βράζετε όλα τα λαχανικά, αφού τα ψιλοκόψετε για 1’. Σερβίρετε τα λαχανικά στη μέση του πιάτου και βάζετε τα χτένια με τη σάλτσα από πάνω
400 γραμμ. χτένια
100 γραμμ. καρότα
100 γραμμ. μπιζέλια
100 γραμμ. κολοκυθάκια
100 γραμμ. πράσο
2 κ.σ. σάλτσα στρειδιών
2 κ.σ. ηλιέλαιο
2 κ.σ. σάλτσα Hoysin
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
2 κ.γ. σάλτσα τσίλι
2 κ.γ. σάλτσα miso
Εκτέλεση
Σοτάρετε τα χτένια με το σκόρδο σε ηλιέλαιο στο γουόκ. Σε άλλο γουόκ σοτάρετε τη σάλτσα στρειδιών, τη σάλτσα hoysin, τη σάλτσα τσίλι και τη σάλτσα miso. Στη συνέχεια προσθέτετε τα χτένια και απλώς ανακατεύετε. Βράζετε όλα τα λαχανικά, αφού τα ψιλοκόψετε για 1’. Σερβίρετε τα λαχανικά στη μέση του πιάτου και βάζετε τα χτένια με τη σάλτσα από πάνω
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου