Πάβλοβα

Υλικά
6 ασπράδια αβγών
1 1/2 φλιτζ. ζάχαρη
3/4 φλιτζ. κρέμα γάλακτας
1 κ.σ, ζάχαρπ άχνη
1 κ.γ. χυμό λεμόνι
Λίγη βανίλια για άρωμα


Εκτέλεση

Σε ένα μίξερ χτυπάτε τα ασπράδια, προσθέτετε σιγά σιγά τη ζάχαρη και τη βανίλια, και όταν n μαρέγκα σφίξει, προσθέτετε το χυμό λεμονιού και χτυπάτε μέχρι να σφίξει περισσότερο.

Πασπαλίζετε μια λαδόκολλα με λίγη ζάχαρη και φτιάχνετε κυκλικούς κώνους με τη βοήθεια ενός κορνέ, αφήνοντας κενό στην κορυφή, απ' όπου θα τους γεμίσετε στη συνέχεια.

Ψnνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 95°C για 1 ώρα. Αφnνετε τις μαρέγκες να κρυώσουν μέσα στο φούρνο.

Βάζετε λίγη σαντιγί πάνω και μέσα στις μαρέγκες και γαρνίρετε με διάφορα φρούτα του δάσους.

Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος με την άχνη μέχρι να γίνουν σαντιγί.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

LOLLIPOP COCKTAILS

ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ