ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙ- ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ

Υλικά (για 4 άτομα)
1 κιλό φιλέτο μοσχαριού
6 μέτρια πράσινα κολοκυθάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
1/2 φλιτζ. κοπανισμένο πιπέρι.
Αλάτι
4 πατάτες κομμένες μπαστουνάκια
1/4 κρεμμύδι
Εκτέλεση
01. Αναμειγνύετε το πιπέρι με το αλάτι και κολλάτε το μείγμα στα πλάγια του μοσχαριού.
02. Κόβετε το μοσχάρι σε 6 κομμάτια.
03. Μαγειρεύετε το μοσχάρι και τα κολοκυθάκια σε λαδωμένη ψησταριά, μέχρι τα κολοκύθια να μαλακώσουν και το μοσχάρι να ξεροψηθεί απ’ έξω και να μείνει κόκκινο και ζουμερό μέσα.
04. Παράλληλα τηγανίζετε τις πατάτες, ρίχνοντας μέσα και 1/4 κρεμμυδιού για να πάρουν άρωμα. Μόλις τηγανιστούν πετάτε το κρεμμύδι.
05. Σερβίρετε το μοσχάρι με τα κολοκυθάκια συνοδεύοντας με τις φρεσκοτηγανισμένες πατάτες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

LOLLIPOP COCKTAILS

Μιλφέιγ με κρέμα και φράουλες