Θα χρειαστείτε:
250 γρ. ριγκατόνι
1 ματσάκι ρόκα
2-3 μπαλάκια μοτσαρέλα
60 γρ. παρμεζάνα
Μαύρο και κόκκινο πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Αλάτι
125ml κρέμα γάλακτος ΔΕΛΤΑ 35% λιπαρά
Εκτέλεση: Βράζετε τα ριγκατόνι σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες, σουρώνετε και ραντίζετε με λίγο λάδι για να μην κολλήσουν. Αφού πλύνετε τη ρόκα την κόβετε σε 3-4 κομμάτια. Τη μοτσαρέλα και την παρμεζάνα τις κόβετε σε μικρά κυβάκια. Ανακατεύετε όλα τα υλικά (ζυμαρικά-τυριά-κρέμα γάλακτος-πιπέρια-ρόκα) σε ένα βαθύ μπολ και στη συνέχεια τα τοποθετείτε σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Βάζετε στο φούρνο και ψήνετε στους 200ΟC για 12-15 λεπτά. Σερβίρετε γαρνίροντας με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου