Η κλασσική καλοκαιρινή σαλάτα από φρούτα που όλοι αγαπάμε.


Υλικά:
Καρπούζι
ΠεπόνιΜπανάνες
Βερίκοκα
Ροδάκινα
Φράουλες
Σταφύλια
Μήλα
Εκτέλεση: Κόψτε το πεπόνι στα δυο, αδειάστε ελαφρώς τη σάρκα του χωρίς να καταστρέψετε τη φλούδα, γιατί θα την χρησιμοποιήσετε για μπολ. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε με το καρπούζι αν έχετε δείπνο με πολλά άτομα. Κόψτε σε μεσαία κομμάτια όλα τα υπόλοιπα φρούτα, ανακατέψτε τα όλα μαζί και αφήστε τα κάτσουν σε ένα μπολ για 30 λεπτά, να ανακατευτούν τα αρώματα και οι γεύσεις και να βγουν οι χυμοί των φρούτων. Σερβίρετε τη φρουτοσαλάτα μέσα στο μπολ του πεπονιού και αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε λίγο γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά και φυλλαράκια δυόσμου.
Tip: Κόψτε το περίγραμμα του μπολ από πεπόνι σε μικρά τρίγωνα για να κάνετε οδοντωτό σχήμα. Οι ποσότητες των φρούτων είναι ανάλογες με την προτίμηση σας και τον αριθμό των ατόμων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

LOLLIPOP COCKTAILS

Μιλφέιγ με κρέμα και φράουλες