Υλικά:
• 2 σκελίδες σκόρδο
• 2 ½ κουταλάκια του γλυκού ξύδι από κόκκινο κρασί
• 1 ½ κ. ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
• ½ φλιτ. βασιλικό
• 1/3 φλιτ. ελαιόλαδο
• Αλάτι – πιπέρι
• Περίπου 1κ. ζυμαρικά ολικής άλεσης
Διαδικασία:
Σ’ ένα μπολ λιώνετε το σκόρδο και προσθέτετε μία πρέζα αλάτι. Έπειτα ανακατεύετε με το ξύδι, την κομμένη ντομάτα και το βασιλικό και τα αφήνετε για 15-20’. Έπειτα βράζετε τα ζυμαρικά για 9’. Προσθέτετε το λάδι στο μείγμα με τη ντομάτα και ανακατεύετε καλά με τα ζυμαρικά ώστε η σάλτσα να πάει παντού. Ανάλογα με τις γευστικές σας προτιμήσεις προσθέστε αλάτι και πιπέρι. Γαρνίρετε με φύλλα βασιλικού και το πιάτο σας είναι έτοιμο. Ελαφρύ, νόστιμο και υγιεινό!
Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου