Υλικά (για 6 άτομα):
1 μαρούλι
1 λόλα
24 φέτες καπνιστό σολομό
Φρέσκο άνηθο
Για το dressing:
Χυμό από μισό λεμόνι
60 ml ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρέσκο Πιπέρι
Διαδικασία:
Πλένετε το μαρούλι, τη λόλα και τον άνηθο (κρατήστε λίγο για το γαρνίρισμα) και τα κόβετε με το χέρι σε κομμάτια 6-7 εκατοστών. Στη συνέχεια κόβετε το σολομό σε κομμάτια, όχι πολύ μικρά. Σε ένα shaker αναμειγνύεται τα υλικά για το dressing και ανακατεύεται καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Τα τοποθετείτε όλα σε μια σαλατιέρα και γαρνίρετε με τον υπόλοιπο άνηθο.
Καλή σας όρεξη!
Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου