Η «φυσική» τους νοστιμιά εμπλουτίζεται με εξτρά πινελιές… μοτσαρέλας και παρμεζάνας!
Υλικά
- 4 μεγάλα καπέλα μανιταριών πορτομπέλο
- ¼ κ.γ. αλάτι
- 1 φλ. σάλτσα μαρινάρα
- 4 κομμάτια φρέσκια μοτσαρέλα
- ¼ φλ. φρυγανιά, τριμμένη
- Παρμεζάνα, τριμμένη
- Ελαιόλαδο
Διαδικασία
Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Τοποθετούμε στο ταψί τα καπέλα των μανιταριών. Αλατίζουμε και ψήνουμε στους 230C για 10 λεπτά.
Μοιράζουμε τη σάλτσα μαρινάρα στις βάσεις των μανιταριών. Προσθέτουμε τη μοτσαρέλα και στο τέλος από 1 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε για 15 λεπτά, μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα και να μαλακώσουν τα μανιτάρια. Γαρνίρουμε με παρμεζάνα και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου