Ένα blog με συνταγές φαγητών - γλυκών.

Συνολικές προβολές σελίδας

Rage Radio

Listen live to Ragehttps://player.magicstreams.gr

Φρουί Ζελέ με Πράσινο Τσάι & Aloe Vera

Φρουί Ζελέ με Πράσινο Τσάι & Aloe Vera


Το εντυπωσιακό γλυκό, είναι ένα από πιο εύγευστα αλλά διατητικά γλυκά που μπορείτε να δοκιμάσετε..!

Υλικά

1 κουτί Φρουί Ζελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Πράσινο τσάι και Aloe Vera
1 κουτί Φρουί Zελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Φράουλα
500 ml (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
10 γρ. (20 κουτ. γλυκού) Sweet & Balance Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε σκόνη
10 γρ. (1 φακελάκι) Ζελατίνη Granule
1 κουτ. σούπας ρούμι

Εκτέλεση 

Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Πράσινο τσάι και Aloe Vera σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Αδειάζετε το μισό σε ένα μικρό πυρέξ και το βάζετε στο ψυγείο να πήξει λίγο. Βάζετε τη Ζελατίνη σε ένα μπολ με 4 κουταλιές σούπας κρύο νερό και την αφήνετε να φουσκώσει. Βάζετε να ζεσταθεί λίγο το γάλα, η κρέμα γάλακτος μαζί με το Επιτραπέζιο Γλυκαντικό SWEET & BALANCE και το ρούμι.
Αποσύρετε από τη φωτιά, ρίχνετε περίπου το 1/3 στο μπολ με τη ζελατίνη και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί καλά. Ρίχνετε τη διαλυμένη ζελατίνη στην κατσαρόλα και βράζετε 1 - 2 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς. Το κατεβάζετε από τη φωτιά, το αφήνετε λίγο να κρυώσει, απλώνετε τη μισή ποσότητα πάνω από το παγωμένο ζελέ, και βάζετε το πυρέξ στο ψυγείο να παγώσει λίγο. Ετοιμάζετε το Φρουί Zελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Φράουλα, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και αφήνετε να κρυώσει καλά.
Απλώνετε το μισό πάνω από την παγωμένη κρέμα και βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο μέχρι να πήξει λίγο το ζελέ. Το υπόλοιπο ζελέ, το μοιράζετε σε ατομικά μπολάκια. Απλώνετε στο πυρέξ την υπόλοιπη κρέμα και το βάζετε πάλι στο ψυγείο να πήξει.
Τέλος, απλώνετε το υπόλοιπο Φρουί Ζελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Πράσινο τσάι και Aloe Vera και βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Σερβίρετε κόβοντας τετράγωνα κομμάτια.
Αν θέλετε να φτιάξετε μεγαλύτερο πυρέξ, χρησιμοποιήστε διπλάσιες ποσότητες από όλα τα υλικά και όλο το Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Flag Counter

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου